Ce activitati sunt în zona hotelului Straja Apart Hotel

Bine ați venit la Straja Apart Hotel! Situat în centrul orașului Lupeni și la 1,5 km de gondola Stațiunii Straja,vă oferim o varietate de activități minunate de explorat. Indiferent de anotimp, veți găsi întotdeauna ceva care să vă încânte și să vă captiveze simțurile. Iată câteva dintre activitățile pe care le puteți experimenta în aceste destinații montane:

  1. Schi și snowboarding: Statiunea Straja este cunoscută pentru pârtiile sale excelente de schi și snowboarding. Aveți acces la numeroase pârtii de diverse grade de dificultate, potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați. Cu peisajul său spectaculos și zăpada abundentă, veți avea parte de momente de distracție și aventură pe pârtiile împădurite.
  2. Drumeții și hiking: Statiunea Parâng este un paradis pentru iubitorii de natură. Aici puteți explora trasee montane spectaculoase, către vârfurile Parângului sau poteci mai ușoare ce vă duc către cascade și lacuri pitorești. Aerul curat și peisajele impresionante vă vor încânta în timp ce vă bucurați de plimbările în mijlocul naturii.
  3. Ciclism montan: Dacă sunteți pasionat de ciclism, atunci veți găsi în stațiunea Straja terenul perfect pentru aventuri pe două roți. Aici puteți explora trasee de ciclism montan prin păduri, pe poteci înguste și prin peisaje sălbatice. Vă veți bucura de adrenalină și vă veți bucura de priveliștile uluitoare ale munților.
  4. Excursii cu ATV-ul: Pentru o doză suplimentară de adrenalină, puteți închiria ATV-uri și explora trasee montane pline de provocări și aventuri. Aveți posibilitatea să vă bucurați de viteză și de peisajele uluitoare în același timp, în timp ce vă aventurați pe drumurile de munte.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți experimenta în stațiunile Straja si Parâng. Indiferent de preferințele și nivelul dvs. de aventură, veți găsi cu siguranță ceva care să vă încânte în aceste destinații montane fascinante. Vă așteptăm cu drag să aveți o ședere minunată la Straja Apart Hotel și să vă bucurați de tot ceea ce această zonă superbă are de oferit!

Comments are closed.